The world is a book and those who do not travel read only one page. - St. Augustine

11/03/2013

Jälkipyykkiä

Saavuimme kotia sunnuntaiaamuna kello 02. Lapset jaksoivat matkustaa hienosti. Ainut, että kuopus ei suostunut nukkumaan koko matkalla ennen kuin lentokone rullaili Oulun lentokentällä. Esikoinen puolestaan valvoi koko matkan. Ja sunnuntaiaamuna he olivat toki ylhäällä normaaliin aikaan.

Eilinen meni kotia siivotessa, kaupassa käydessä ja pyykinpesussa. Viimeisintä aktivitettia saakin jatkaa useamman päivän. Mutta nyt on ihana olla puhtaassa, hiljaisessa kotimaassa, ja poltella tulta leivinuunissa. Välillä voi käydä lasten kanssa leikkimässä lumessa.

Matkasta ja opetusharjoittelusta jäi hyvä mieli. Paljon töitä se vaati, mutta opin paljon ja sain uusia tuttavuuksia. Odotankin jo seuraavaa matkaa sinne päin, ja kutsua lasilliselle uuden ystäväni kanssa. Koulullekin olen aina tervetullut vierailemaan.

Kaikille, jotka haaveilevat ulkomaanvaihdosta, haluaisin sanoa, että menkää. Lomailusta se ei käy, varsinkaan lasten kanssa, mutta matkailu avartaa! Vaihdossa oppii paljon uutta, eikä pelkästään vain maan tavoista, vaan myös itsestään.

Opetusharjoitteluni kulusta voi lukea lisää täältä.

Not all those who wander are lost.

No comments:

Post a Comment