The world is a book and those who do not travel read only one page. - St. Augustine

03/03/2013

Paljon onnea vaan!

Ihana tyttäremme täytti tänään 4 vuotta! 4! Hän on koko päivän hokenut: "ei tarvitse auttaa, olen jo 4 vuotta!" =) Aamun aloitimme lauluilla sekä lahjoilla. Illalla söimme vielä mummun tekemää pellekakkua.

Tänään kävimme myös hiukan ostoksilla. Mukaan lähti uusi mekko, jonka taidan ottaa testiin heti ensi viikolla. Tyttäreni kavereille ostin valmiiksi syntymäpäivälahjoja: hiukan hiuskoristeita ja Cars -tarvikkeita. Carsit tosin alkavat olla täällä entisen talven lumia, joten niiden löytäminen on ollut hiukan vaikeaa.. Mutta toivottavasti tämän kuun syntymäpäiväsankarit pitävät lahjoistaan. Niin ja saihan tyttäreni uuden hienostelutakin, mikä piti toki saada päälle samantien.

Lisäksi löysimme uuden matkalaukun ja minulle lentolaukun sen verran hyvällä hinnalla, että niitä ei voinut kauppaan jättää. Nyt on ainakin laukkuja kotimatkalle!

Torilla kukkakauppiaan kukat kukkivat kauniisti. Tuli ihan keväinen olo! Suomen lumimyrskyt tuntuvat melko kaukaisilta. Tänään tosin iski koti-ikävä, olisi ihana päästä hiljaiseen metsään ajamaan koirat.


No comments:

Post a Comment